Można wiedzieć, jakie wersje językowe? U mnie na kompie, na którym mam tylko CS3 Design Standard PL i Vistę x64 Business PL odpalenie Photoshopa czy InDesigna powoduje wyżej opisane problemy (zawsze). U mnie też s± wersje PL. Jedynie CS3 to Design Premium.
Pozdrawiam Filip
Adobe CS3 CS4 Vista x64 przycisk ESC
Można wiedzieć, jakie wersje językowe? U mnie na kompie, na którym mam tylko CS3 Design Standard PL i Vistę x64 Business PL odpalenie Photoshopa czy InDesigna powoduje wyżej opisane problemy (zawsze).
U mnie też s± wersje PL. Jedynie CS3 to Design Premium. Wot ciekawostka Dorzucę jeszcze jedno kontrolne pytanie - ile masz zainstalowanych układów klawiatury? U mnie jest język polski i dwa układy - polski programisty i polski (214).
Dnia Tue, 17 Mar - (PDT), Filip Ostrowski napisał(a):
Można wiedzieć, jakie wersje językowe? U mnie na kompie, na którym mam tylko CS3 Design Standard PL i Vistę x64 Business PL odpalenie Photoshopa czy InDesigna powoduje wyżej opisane problemy (zawsze). U mnie też są wersje PL. Jedynie CS3 to Design Premium.
Wot ciekawostka Dorzucę jeszcze jedno kontrolne pytanie - ile masz zainstalowanych układów klawiatury? U mnie jest język polski i dwa układy - polski programisty i polski (214).
Przemysław Ryk A nie przełącza się przypadkiem język? Bo kombinacja do przełączania klawiatury jest dość często używana w Id. W xp to było chyba alt+shift. Może nie ma Esc w klawiaturze "maszynistki" czy jak ona się nazywa.
Wot ciekawostka Dorzucę jeszcze jedno kontrolne pytanie - ile masz zainstalowanych układów klawiatury? U mnie jest język polski i dwa układy - polski programisty i polski (214).
A nie przeł±cza się przypadkiem język? Bo kombinacja do przeł±czania klawiatury jest do¶ć często używana w Id. W xp to było chyba alt+shift. Może nie ma Esc w klawiaturze "maszynistki" czy jak ona się nazywa. Sprawdzałem na tym i na tym układzie klawiatury. ESC normalnie działa do momentu uruchmienia Photoshopa albo InDesigna.