Illustrator vs. CorelDraw - przesuwanie obszaru roboczego - pytanie

pyt Q

Witam, w zaleznosci od potrzeb uzywam obu wymienionych programow - i mimo ze CorelDraw wydaje mi sie znacznie wygodniejszy przy edycji krzywych, to brakuje mi tam pewnej funkcji znanej z calego pakietu Adobe.
Chodzi mi o sytuacje "wcisnij spacje i przesuwaj mysza" - uzywam tego b. czesto i chetnie dowiedzialbym sie, czy mozna takie zachowanie uzyskac rowniez w CorelDraw? Wcisniecie spacji na pewno nie dziala ;-) - ale moze jest jakis inny magiczny przycisk?
Pozdrawiam, Piotr Piotr Borkowicz :

a literke N Wasc testowal ? mnie sie nie przydaje, ale jak kto lubi bardziej to przypomina okienko nawigatora w Illku czy Szopie
pzdr: jar.sem

odp A

Chodzi mi o sytuacje "wcisnij spacje i przesuwaj mysza" - uzywam tego b. czesto i chetnie dowiedzialbym sie, czy mozna takie zachowanie uzyskac rowniez w CorelDraw? Wcisniecie spacji na pewno nie dziala ;-) - ale moze jest jakis inny magiczny przycisk? Piotr Borkowicz
H jak hand
F

odp A

H jak hand Bardzo dziekuje - to jest to czego potrzebowalem!
Pozdrawiam, Piotr

odp A

On Mon, 10 Nov +, Fiodor
H jak hand
Bardzo dziekuje - to jest to czego potrzebowalem!
Piotr Borkowicz
W przypadku illustratora, psa i innych, po odcisnieciu spacji ,wraca poprzednio uzywane narzedzie. W Corelu juz nie i to jest pewien - choc pewnie tylko upierdlowy - problem.

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)