NTG PRACA Kreatywny OPERATOR DTP

pyt Q

Troszke sie chyba wpuscilem z tym watkiem finansowym. Adam Struk :
[cut] [cut]
Można się było spodziewać, że podawanie kwot na grupie wywoła komentarze (niekoniecznie przychylne), ale i tak szkoda, że nie ma u nas obyczaju podawania widełek zarobków przy ogłoszeniach o pracę. Przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać.
pozdrawiam szafran
P.S. Szukam pracy albo zleceń. Doświadczony detepowiec/grafik. Poznań.

odp A

Giecze pisze: bodie kotas
WYNAGRODZENIE: poczatkowo na poziomie - w zieleniach miejskich dostają za grabienie trawy
Adam pisze o netto czy brutto? Ty piszesz o netto czy brutto.
Do raczki.. To jest stawka, z tego co wiem, powiedzmy srednia, w tym regionie. Pisze od razu czego mozna sie spodziewac, zeby uniknac niepotrzebnego wzajemnego zawracania glowy. Napisalem rowniez "poczatkowo". Na te chwile, wiem ze szefostwo gotowe jest na takie wydatki, poniewaz z takimi mniej wiecej stawkami spotkali sie rozmawiajac z kilkoma potencjalnymi kandydatami.
pozdrawiam Adam Struk
W dniu -09-03 10:16, Adam Struk pisze:
No a co potem, jakiś człowiek: komputer media .-, oprogramowanie np. word+corel 100-150.- na giełdzie. Zdjeła folder w exelul lub w wordzie, logo w corelu i weźmie netto. Jest jak jest każdy wie, dlatego te za dtp iprojektowanie uważam za wstęp do głodówki dtp'owców.

odp A

WYNAGRODZENIE:
A dla mnie osobiscie najfajniejsze jest to ze ktos w koncu przy ogloszeniu dam prace podal potencjalne zarobki /czego grupa od zawsze zadala/ to zrobil sie raban - ale nigdy i nigdzie nikt nikomu nie przyznal sie publicznie na grupie ile zarabia. hmmm, to skad taki mlodzik co dopiero zaczyna ma wiedziec czy jak krzyknie 2-3k to jest duzo czy malo

odp A

No slaaabiutko A tak z ciekawosci Pytasz, bo tez szukales kogos do pracy?
pozdrawiam Adam Struk

Przepraszam, ze względu na counting down to my wedding day :) Jestem zalatany.
Jestem operatorem DTP jak większość ludzi tutaj. Pytałem ze względu na pewną próbe określenia swoich umiejętności względem ludzi którzy również pracują w tym samym zawodzie.
a co do opini ludzi.cóż
nie podane widełki źle - podane jeszcze gorzej
To moja prywatna opinia: jak bym na start był wstanie zarabiać netto to bym skakał z radości.
pozdrawiam Przemek

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)