Dnia Mon, 17 Nov +, Beno :
Prawdopodobnie od leaflet. Czy orientuje się ktoś z Was, co ten termin znaczy w języku polskich marketingowców?
Pewnie ulotka
Tomasz Nowicki pisze:
Wg mojej wiedzy tez oznacza to ulotke ;)
swoja droga ciekawe spolszczenie ale miedzy panteonami i innymi "profesjonalnymi" okresleniami lokalnych AR - nie jest najgorsze :P
pzdr
lifletka
Tomasz Nowicki pisze:
Prawdopodobnie od leaflet. Czy orientuje się ktoś z Was, co ten termin znaczy w języku polskich marketingowców?
Pewnie ulotka
Wg mojej wiedzy tez oznacza to ulotke ;)
swoja droga ciekawe spolszczenie ale miedzy panteonami i innymi "profesjonalnymi" okresleniami lokalnych AR - nie jest najgorsze :P
pzdr
-- Andrzej Pindor Ja sie spotkalem z "kutowaniem". mialem cos wykutowac i potem to wkleic w innym miejscu.
swoja droga ciekawe spolszczenie ale miedzy panteonami i innymi "profesjonalnymi" okresleniami lokalnych AR - nie jest najgorsze :P Panteon to dzieło autokorekty Worda. Podobnie jak program Morel Draw. :)
A sama lifletka jest moim zdaniem na poziomie brejnstormingu, riserczu, kolbeku, mitingrumu, szelflajnera, oraz innych uroczych słówek którym niedobre skrzaty (dłarfy?) nagle ukradły polskie odpowiedniki. ;)
Dnia Mon, 17 Nov +, Andrzej P. :
Panteon to dzieło autokorekty Worda. Podobnie jak program Morel Draw. :)
A sama lifletka jest moim zdaniem na poziomie brejnstormingu, riserczu, kolbeku, mitingrumu, szelflajnera, oraz innych uroczych słówek którym niedobre skrzaty (dłarfy?) nagle ukradły polskie odpowiedniki. ;)
igoR szczurka :
raz w jednej firmie pani sie mnie pytala czy umiem obslugiwac Kuloka zgodnie z prawda odpowiedzialem, ze nie :)