Adobe CS3 CS4 Vista x64 przycisk ESC

pyt Q

Może tutaj? https://forum.adobe.com/webx/.3bc94a3b.3c051f74
Przeczytalem calosc, wnioskuje z tego ze winowajca u mnie chyba byl głownie ATI Catalyst, wydaje mi sie ze po instalacji najnowszej wersji problem zniknal (bede mogl sprawdzic jutro w biurze). Tyle, że u mnie nie ma śladu po Catalystach Używam GeForce'a GT

odp A

Tyle, że u mnie nie ma śladu po Catalystach Używam GeForce'a GT Fri, 20 Mar +, na pl.comp.dtp, Przemysław Ryk :
Mnie bardziej chodziło o pliczek PsEscFix.zip, który -- jak wyczytałem w różnych miejscach -- pomaga w Photoshopie, ale nie w InDesignie

odp A

Jedno szybkie pytanie do osób, używających takiej kombinacji systemu plus oprogramowania Adobe - też Wam po uruchomieniu Photoshopa przestaje działać korzystanie z przycisku Esc na klawiaturze? Przykładowo - jest sobie w tle otwarty Photoshop, zaczynacie zmieniać podpis ikony na pulpicie, rozmyślacie się, klepiecie w Esc i No właśnie - jaka jest u Was reakcja?
Sprawdzałem na Viście Business x64 PL. Przy CS3 Design Standard PL, którego na codzień używam, efekt taki występuje przy Photoshopie i InDesignie. Przy CS4 efekt taki pojawił mi się przy uruchomionym Photoshopie, aczkolwiek jeszcze nie udało mi się jednoznacznie określić, kiedy się na pewno pojawia. Stąd mój post. :)

rozwiązanie dla InDesign'a CS3 - NAJPIERW odpalać InDesign'a a później Mirande + Skype ;) przy odwrotnej kolejności - ESC nie działa ;)
robin

odp A

rozwiązanie dla InDesign'a CS3 - NAJPIERW odpalać InDesign'a a później Mirande + Skype ;) przy odwrotnej kolejności - ESC nie działa ;) Robin - jak pragnę skonać - ale to jest jakaś abstrakcja. Nie wiem, co i jak można spieprzyć, że przestaje działać jeden - choć jednak dość istotny - przycisk na klawiaturze. Nie wiem, jak można tego tyle czasu nie poprawić. Nie wiem, jak w ogóle można to pominąć. :(
Ciekaw jestem, co nawywijają z CS5

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)