krótkie pytanie o Quarka

pyt Q

Tez mi sie tak wydaje, ze to FreeCommander jest wadliwy. Zauwazylem, ze nie zwalnia uchwytu pliku, czyli np. odpalamy przez niego plik do Corela i potem probujemy zapisac i mamy blad "niemozliwosci zapisu". Po setnej k. domyslilem sie, ze moze byc cos nie tak z uchwytami i rzeczywiscie, FreeCommander ciagle jest "zwiazany" z plikiem. Rada na to jest Unlocker, ale to i tak nic nie da, jak przeciagne plik do Quarka. Zwiecha i juz. docxxx pisze:
Z darmowych najbardziej mi pasuje Unreal Commander x-diesel.com/index.php?
z

odp A

Ale mowisz o QE 8.02? Do tej wersji nie ma jeszcze XT, chyba, ze o tym nie wiem. A co do OS, to moze to jest przyczyna. docxxx pisze: Jak to nie ma?! Każdego dnia używam: - Programac Gwarek - Markzware ID2Q - Extensis Uiversal Type Server Client Autoacivation XTension
A jak chcesz więcej to: xraymag.com/articles/xray_v5n6_qxp_8_xtensions.html

Zbyszek Czapnik

odp A

Dzieki za linka. Zaraz rzuce okiem, czy jest cos przydatnego dla mnie.

odp A

Proba wrzucenia zdjecia do Quarka technika Drag&Drop konczy sie crashem. Na 100% dziala za kazdym razem gdy Quark jest w zminimalizowany, a ja wrzucam zdjecie przeciagajac go z FreeCommandera. Wczoraj wlasnie przygotowywalem reklame i mialem zdjecie (zdjecie w jpg, nie jakis wektor) przeciagnac do Corela, ale przez przypadek myszka zjechala na pasek z napisem Quark. Nie zwolilem przycisku myszy, tylko ciagle wierzylem, ze przywroci sie Quark, a ja szybciutko uciekne do Corela. Nic to. Crash. Porazka. Zenada. Juz nie wiem, jak to nazwac. docxxx pisze:
Może masz coś nie tak z ustawieniami? Bo ja jakoś nie mam tego problemu, podobnie jak nigdy nie zdarzyło mi się takie cudo z autosejwem jak opisałeś. Pracuję od wersji 3.11. Równolegle na Indyku, więc mam porównanie - dla mnie oba są tak samo wygodne i stabilne (to nie znaczy, że Q w ogóle nigdy się nie wywala, tylko że InD wywala się równie często :P).
LL

Dodaj odpowiedź

Tytuł:

Mail: (w celu weryfikacji posta)