Jest. Na pewno (w darmowym Virtual PC) nie dziala akceleracja 3d. jakos DXdiag pokazuje 9.0c Dodatkowo operacje zapisu sa IMO duuzo wolniejsze. jestes pewien ? czy tylko teoretyzujesz ? Jak zainstalujesz XP na komputerze z Rivą 128ZX i porobisz uaktualnienia, to też Ci pokaże, że DirectX 9.0c jest. A że sprzęt nie jest z tym sprzętowo zgodny, to już inna bajka.
Z tego co sprawdzałem na VMWare to tak - jest wolniej. Aczkolwiek jak ktoś bardzo chce, to mogę zapuścić parę benchmarków dyskowych bezpośrednio spod XP, na którym pracuję i Visty, którą mam na VMWare. :)
Photoshop CS4 trial - żenada
Może być haczyk - WMVare pozwala też dać maszynie wirtualnej fizyczny dysk. :) ale wtedy i tak guest nie bedzie wiedzial jakie dodatkowe dyski ma host ;) ja sie troche ostatnio przejechalem na posiadaniu XP i Visty na tym samym komputerze :( odpalenie XP powoduje wyczyszczenie punktow przywracania systemu na Viscie - bo oba systemy korzystaja z tych samych "obszarow" :(
Raczej w tych samych miejscach je trzymają - parę razy na grupach okołowindowsowych już o to pytania padały.
a obszar to nie miejsce ? ;) Jeżeli dam mu dostęp do fizycznych dysków? Pytanie do ilu się ten dostęp da.
A podobno to ja się czepiam słówek ;D
analogiczna sytuacja jest np z filammi na dvd na niektorych na poczatku jest fajny film sciagasz filmy - kradniesz, oryginal za 60 zl i takie kwiatki
Fiodor writes:
W _kinach_ złamasy takie ostrzeżenia wyświetlają. W koncu przekroczą moją wytrzymałość i się przerzucę na piraty
MJ
przy okazji watku "Photoshop CS4" z 9 listopada - byla o tym mowa ;) trzeba bylo czytac uwazniej forum ;)
InDesign Scripts pisze:
To ja jeszcze dorzuce do ognia:
private.maticomp.net/indyk_ps.jpg
Dwa programy z tego samego pakietu, a nawet nie wysilili sie, zeby interfejs byl w tym samym kolorze? I jak juz dodali palete barw w Indim (moze byla juz w CS3 - mam tylko CS ze starszych), to nie mogli zrobic takiej samej jak w PS?
In dluzej uzywam tego triala tym bardziej mam wrazenie, ze to sie zachowuje jak nedzna beta :/